Gta San Andreas Real Cars for v1.5.3 Final Modu


hBu GTA-SA Real Otomobil son sürümüdür. Henüz hataların birçok sabit olmuştur ve bu en kararlı sürümü. Palmiye ağaçları artık sabit ve tweaks bir sürü bu sürümünde yapılmıştır. Bu oyunu GTA-SA v1.01 AB desteği oynamak mümkün. Bu tam-HD ve lanetin yeni sürümünde bulunan Rockstar bazı onarımları içinde oyun oynamak için kullanılabilir olduğu anlamına gelir. Bu Real Otomobil versiyonu otomatik olarak çalışmak için GTA-SA v.1.01 kuracaktır. NOT: Bu yükleme aynı zamanda GTA-SA BUHAR sürümü ile çalışacak. Nasıl kurulur: Sadece kurulumu çalıştırmak ve GTA-SA oyun klasörü seçin ve bitmiş olması kurulum için bekleyin. ! Yüklemeden önce! Ben her türlü hasar herhangi bir yazılım için sorumlu değilim. Kendi sorumluluğunuzdadır bu mod yüklemek. Eğer gelecekte bu mod kaldırmak için karar verirse, NOT: sonradan GTA San Andreas yeniden yüklemeniz gerekir bu. LÜTFEN! Mod yükleme ve raporlar ya da herhangi bir şikayet göndermeden önce talimatını dikkatlice okuyun detay gizleme -
LÜTFEN! Mod yükleme ve raporlar veya şikayet herhangi göndermeden önce talimat dikkatle okuyun.
! Yüklemeden önce! Ben her türlü hasar herhangi bir yazılım için sorumlu değilim. Kendi sorumluluğunuzdadır bu mod yüklemek. Eğer, gelecekte NOT bu mod kaldırmaya karar verirse:. sonradan GTA San Andreas yeniden yüklemeniz gerekir İşte Bu kurulum GTA-SA BUHAR sürümü ile çalışacak.
Nasıl kurulur: BUHAR kullanıcılar için. Sadece kurulumu çalıştırmak ve yer senin GTA San Andreas oyun klasörünü seçin, \ Steam \ SteamApps ortak \ Grand Theft Auto San Andreas \ ve bitmiş olması kurulum için bekleyin.
DİKKAT! Eğer Steam Real Cars yüklediğinizde bu eklentileri ile düzgün çalışması için 3,00-1,01 oyun versiyonu downgrade. Eğer mod yüklenmeden önce kaydedilmiş kaydedilmiş oyunları yüklemek için çalışıyoruz çünkü downgrade çalışmaz. Beni oku dosyasını okuyunuz ... buhar kütüphane gta-sa.exe lansmanı hakkında, o iş olmaz. Mod kullanarak ikinci bir gta_sa.exe var çünkü. Bir veya masaüstü kısayolu veya buhar üzerinde oyun kütüphanede bir kısayol yapmak kullanın.Ben tüm bu mümkün yapmak için tüm model yapımcıları teşekkür etmek istiyorum. Sen! Taşıtlar liste!. Txt isimlerini bulacaksınız.
OYUN DOSYASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.
Not:Dosyayı Bc.vc reklamından sonra indirebilirsiniz.

Lütfen Kırık Linkleri Bildiriniz

0 yorum: